Gewoon mooie nagels of schaamt u zich voor uw nagels?!

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN Gelnagels (Wilde Pedique), een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Wilde Pedique van LCN is een gel die uitermate geschikt is voor het maken van een kunstnagel op de tenen. Door de elastische samenstelling past de gelnagel zich prima aan bij het afwikkelen van de voet. Bovendien geeft de gelnagel een heel mooi, cosmetisch resultaat. De producten van LCN zijn exclusief voor de pedicure- manicure- en schoonheidssalons. Met deze techniek en methode worden lelijke schimmelnagels verandert in mooie complete nagelplaten. De huidige Pedique producten bevatten bovendien een wetenschappelijk getest anti-mycose component. Verder is de techniek o.a. te gebruiken om afgebroken nagels te corrigeren. U zult verstelt staan van het resultaat, en u hoeft zich niet meer te schamen voor uw voeten! 

LCN nagelgel is ook zeer geschikt voor gewoon mooie gelnagels op uw tenen!

U kunt kiezen voor : *blanke/kleurloze nagels, *of u kiest voor een mooie gekleurde nagel! Ook kunt u in plaats van een gekleurde gel kiezen voor een nagellak over de gelnagel

Nagellak kunt u probleemloos weer verwijderen mits u gebruik maakt van remover zonder aceton.

 

  • nagel voor de behandeling

  • nagel na de behandeling

  • gelnagels met een kleurtje!