nagelbeugel zetten

silicone orthese

Medisch Pedicure
   
Als gediplomeerd  Medisch Pedicure kan ik u op alle gebieden van voetverzorging van dienst zijn. Ik wijs u graag op de onderstaande specialiteiten die in mijn praktijk mogelijk zijn.
Diabetische voet
Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. Voor meer informatie over de vergoeding kijk op onder het kopje diabetes of klik hier
 
Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

 
Orthese

Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen), een Orthese is gemaakt van siliconen en wordt naar de vorm gemaakt van uw eigen tenen. 

 
Vilttechniek
Deze techniek gebruik ik om bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet direct verlichting te bieden.
 
Nagelbeugeltechniek

Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Nagelreparatie:

Veel mensen hebben last van schimmel/kalknagels. Vooral vervelend in de zomer, iedereen ziet ze! Gelukkig is er een mooie techniek om een mooie gelnagel te maken over de schimmelnagel heen zodat u nagel eruit zit als een gezonde nagel! Zie verder onder het kopje schimmelnagels of klik hier! Nagelreparatie is ook voor afgescheurde of gebroken  nagels of nagels waarvan een stukje is weggeknipt door ingroeien. De gel die dan op de nagel wordt gezet zorgt ervoor dat de nagel weer netjes aan kan groeien, hij begeleidt als het ware de nagel! Zie verder bij LCN Nagelreparatie of klik hier!

 

Codecertificaat Procert

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.